Haku

Leppäsuo

Leppäsuo. Etualalla oikealla Kalmistokatu (Mechelininkatu) 3, Villa Alkärr. Vasemmalla Leppäsuonkatu. Taustalla vasemmalla kaasukello, Runeberginkatu 4 - Eteläinen Rautatiekatu 14-16. Taustalla oikealla Eteläinen Rautatiekatu 18. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Leppäsuo

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N430
Mitat
30 x 22,32
Kuvaustiedot
1909
Helsinki, Mechelininkatu 3. Eteläinen Rautatiekatu 14-16, 18.
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1909
Aiheet
Luokitus