Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Pyykinkuivatusta rakentamattomalla tontilla, Fabianinkatu 39.- Puutarhakatu 2. - Unioninkatu 40. Etualalla Fabianinkatu

Pyykinkuivatusta rakentamattomalla tontilla, Fabianinkatu 39.- Puutarhakatu 2. - Unioninkatu 40. Etualalla Fabianinkatu. Vasemmalla Puutarhakatu. Keskellä Unioninkatu 37, 35. Taustalla Nikolainkatu (=Snellmaninkatu) 21. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pyykinkuivatusta rakentamattomalla tontilla, Fabianinkatu 39.- Puutarhakatu 2. - Unioninkatu 40. Etualalla Fabianinkatu

Pyykinkuivatusta rakentamattomalla tontilla, Fabianinkatu 39.- Puutarhakatu 2. - Unioninkatu 40. Etualalla Fabianinkatu. Vasemmalla Puutarhakatu. Keskellä Unioninkatu 37, 35. Taustalla Nikolainkatu (=Snellmaninkatu) 21.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Photo
Organisaatio
HKM
Tunniste
N206
Mitat
30 x 22,37
Kuvaustiedot
1907
Helsinki, Fabianinkatu 39. Unioninkatu 35, 37, 40. Puutarhakatu 2. Snellmaninkatu 21.
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1907
Aiheet
Luokitus