Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Vanha rautatieasema

Vanha rautatieasema. 3. luokan odotushuone. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Vanha rautatieasema

Vanha rautatieasema. 3. luokan odotushuone.
Sparad:
Materialtyp
Fotografi
Organisation
Helsingfors stadsmuseum
Kod
N515
Mått
18x24 18x24 P24x30
Bildinformation
1909
Helsinki,
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Plats för ämne
Datum för ämne
1909
Ämnen
Klassifikation