Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Agricolankatu 8 - Fleminginkatu 3, oikealla Agricolankatu 11. Keskellä Kaiku 9, nykyisen Karhupuiston kohdalla

Agricolankatu 8 - Fleminginkatu 3, oikealla Agricolankatu 11. Keskellä Kaiku 9, nykyisen Karhupuiston kohdalla. Taustalla vasemmalla Viides linja 12, 14, 16, 18 ja Kallion kirkon rakennustyömaa. -- negatiivi ja vedos, lasi paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Agricolankatu 8 - Fleminginkatu 3, oikealla Agricolankatu 11. Keskellä Kaiku 9, nykyisen Karhupuiston kohdalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
N630
Mitat
18x24 18x24 P24x30
Kuvaustiedot
1911
Helsinki, Viides linja 12, 14, 16, 18.
Brander Signe HKM, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
1911
Aiheet
Luokitus