Haku

Näkymä Tehtaanpuistosta

Näkymä Tehtaanpuistosta. Suurinpiirtein tälle alueelle nousi vuonna 1935 valmistunut Agricolan kirkko. Kuvaajan selän taakse jää kaupungin kauppapuutarhat. Äärimmäisenä oikealla kulkee Sepänkatu 13. Keskeltä vasemmalle näkyvän aidan takana Sepänkatu päättyy vasemmalta tulevaan Tehtaankatuun. Maankamara viettää jyrkähkösti Sepänkadulta Tehtaankadun suuntaan. Rinteessä on räjäytysten jäljiltä isoja kivenlohkareita. Näkymä avautuu suurinpiirtein paikalle, mihin myöhemmin rakennettiin Agricolan kirkko. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Timiriasew Ivan / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Tehtaanpuistosta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sepänkatu 13
Aiheen aika
1922
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N1893
Mitat
obs
Kuvaustiedot
1922
Helsinki, Sepänkatu 13
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus