Haku

Borgströmin tupakkatehtaan tuhoja saksalaisten pommituksen jälkeen huhtikuussa 1918.

Borgströmin tupakkatehtaan tuhoja saksalaisten pommituksen jälkeen huhtikuussa 1918. Kuva on julkaistu Veckans Krönikassa 27.4.1918. Kuvatekstit ja osa lehtijutuista julkaistiin kyseisessä numerossa sekä ruotsiksi että saksaksi, ja lehdessä käsiteltiin runsaasti saksalaisten sotatoimia. Lehden kansikuvassa esiintyivät valkokaartilainen ja saksalainen sotilas; kuvatekstinä oli molemmilla kielillä ?aseveljet?. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Timiriasew Ivan / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Borgströmin tupakkatehtaan tuhoja saksalaisten pommituksen jälkeen huhtikuussa 1918.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Meritullintori 1
Aiheen aika
04.1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N1999
Mitat
8,5x8,5
Kuvaustiedot
04.1918
Helsinki, Meritullintori 1
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus