Haku

Ikonostaasi kenraalikuvernöörin talon kotikirkosta Etelä-Esplanaadikadulla (Eteläesplanadilla)

Ikonostaasi kenraalikuvernöörin talon kotikirkosta Etelä-Esplanaadikadulla (Eteläesplanadilla). Kuva on ajoitettu vuosiin 1914?1917. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1890 ja sitä käytettiin aina vuoteen 1918 saakka, jolloin kirkon esineistö lahjoitettiin muualle. Ikonostaasi ja sakraaliesineet uusittiin kenraalikuvernööri Seynin kaudella 1909?1917. Kenraalikuvernöörin entinen talo on nykyisin Valtioneuvoston juhlahuoneisto, joka tunnetaan myös nimellä Smolna. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Timiriasew Ivan / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ikonostaasi kenraalikuvernöörin talon kotikirkosta Etelä-Esplanaadikadulla (Eteläesplanadilla)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläesplanadi 6
Aiheen aika
1914 - 1917
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N1861
Mitat
8,5x8,5
Kuvaustiedot
1914 - 1917
Helsinki, Eteläesplanadi 6
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus