Haku

Ruoholahden villojen eli ?Sadan markan villojen? rauhallista pihapiiriä Ruoholahdenkatu 9?19 kesällä 1919.

Ruoholahden villojen eli ?Sadan markan villojen? rauhallista pihapiiriä Ruoholahdenkatu 9?19 kesällä 1919. Modernisoituvassa ja rakennushankkeiden täyttämässä Helsingissä oli vielä tilaa puutaloillekin. Villat oli rakennuttanut Helsingin Työväen Rakennusosakeyhtiö vuosina 1879?1883. Pihapiireissä oli varattu tilaa myös pienimuotoiselle viljelylle. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Timiriasew Ivan / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ruoholahden villojen eli ?Sadan markan villojen? rauhallista pihapiiriä Ruoholahdenkatu 9?19 kesällä 1919.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ruoholahdenkatu 9-19
Aiheen aika
1919
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N1891
Mitat
11x8
Kuvaustiedot
1919
Helsinki, Ruoholahdenkatu 9-19
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus