Haku

Tulipalossa pahoin vahingoittunut Bore II -alus Eteläsatamassa vuonna 1915.

Tulipalossa pahoin vahingoittunut Bore II -alus Eteläsatamassa vuonna 1915. Onnettomuus herätti runsaasti huomiota ja johti nujakkaan palokunnan ja venäläisten matruusien välillä heidän kiisteltyään sammutustoimista. Kiistan seurauksena sammutustoimet epäonnistuivat ja laiva upposi satamaan. Venäjän armeijan sukeltaja lähetettiin tutkimaan tuhoja, ks. kuva N1926. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Timiriasew Ivan / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tulipalossa pahoin vahingoittunut Bore II -alus Eteläsatamassa vuonna 1915.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Eteläsatama Lyypekinlaituri
Aiheen aika
05.1915
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N1918
Mitat
11x8
Kuvaustiedot
05.1915
Helsinki, Eteläsatama Lyypekinlaituri
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus