Haku

Läntinen Viertotie 22 ja 24a (nyk. Mannerheimintie 44, 46)

Läntinen Viertotie 22 ja 24a (nyk. Mannerheimintie 44, 46). Vasemmalla olevan rakennuksen takaa pilkottaa hieman Medican tehdasrakennuksen koristeelista kattotornia, Töölönkatu 26. Taustalla kohoavat kalliot ovat suurin piirtein nykyisten Välskärinkadun ja Mechelininkadun välisellä alueella. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Timiriasew Ivan / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Läntinen Viertotie 22 ja 24a (nyk. Mannerheimintie 44, 46)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Läntinen Viertotie 22, 24
Aiheen aika
1920 -luku
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N2208
Mitat
obs
Kuvaustiedot
1920 -luku
Helsinki, Läntinen Viertotie 22, 24
Timiriasew Ivan, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus