Haku

Purjekone OH-BAE Taivallahden jäällä, kyljessä Pluto-sarjakuvakoiran kuva

Purjekone OH-BAE Taivallahden jäällä, kyljessä Pluto-sarjakuvakoiran kuva. Tyyppi on saksalainen Schneider Grunau Baby IIa, jonka Helsingin Ilmapuolustusyhdistys rakensi 1936. Se oli esillä mm. valtakunnallisessa ilmailunäyttelyssä Messuhallissa vuonna 1938 tunnuksin OH-HELSINKI 5 nimellä "Tölö". Kuvan ottohetkellä kone on jo siirretty lakkautetulta yhdistykseltä Helsingin Purjelentokerhon omaisuudeksi. -- negatiivi, nitraatti, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Kannisto Väinö / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Purjekone OH-BAE Taivallahden jäällä, kyljessä Pluto-sarjakuvakoiran kuva

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Taivallahti
Aiheen aika
1947
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N159220
Mitat
kino
Kuvaustiedot
1947
Helsinki, Taivallahti
Kannisto Väinö, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus