Haku

Erkki Melartin vieraineen kotinsa ruokasalissa

Erkki Melartin vieraineen kotinsa ruokasalissa. Pöydän päässä Erkki Melartin ja hänestä vasemmalla Eino Mikkola, Katri Mikkola, Edit Mikkola, Livi Melartin, Arno Mikkola, Ester Melartin ja Irma Melartin. -- repronegatiivi, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Kuvakeskus / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Erkki Melartin vieraineen kotinsa ruokasalissa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Erkki Melartinin tie
Aiheen aika
01.1935
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N181631
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
01.1935
Helsinki, Erkki Melartinin tie
Kuvakeskus, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus