Haku

Fabianinkatu 7, piha; maalaus

Pihanäkymä; keskellä kaksikerroksinen pystylaudoitettu vaalean harmahtava aumakattoinen asuinrakennus, vasemmalla matala valkea rapatussa tiilisessä rajamuurissa kiinni oleva pulpettikattoinen pieni talousrakennus ja oikealla punamullattu hirsinen vinkkeliin rakennettu satulakattoinen vaja ja/tai talli. Pihalla muun muassa kärryjä, kasa isoja koreja sekä irtolautoja. Kirkas kesäpäivä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G33084 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Fabianinkatu 7, piha; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-185
Mitat
12,3 x 23,1 (17,8 x 32,6)
Merkinnät
o.a. RÅ fec.; kuvan alla oikealla 1909 ja keskellä Fabiansgatan N:o 7
Valmistus
1909
tussipiirros ja akvarelli
Helsinki, Fabianinkatu 7
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila, A.W. Ranckenin perusnäyttely; Kaupungin laitamilta. Rudolf Åkerblomin Helsinki. Ruiskumestarin talo 1982 (luettelo)
Aiheet
Luokitus
532 kuvataide (outline)
kaupunkikuva (tyyppi)