Haku

Matkustajalentokoneita Malmin lentokentän vihkiäispäivänä 15.5.1938

Matkustajalentokoneita Malmin lentokentän vihkiäispäivänä 15.5.1938. Etualalla puolalaisen LOT -lentoyhtiön koneet, vasemmalla Lockheed 14 Super Electra (SP-BNE), oikealla Lockheed 10 Electra (SP-BGE). Taustalla lukuisia pienkoneita, mm. tšekkiläisvalmisteinen Zlin XII (OK-LZH). -- vedos, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietinen Aarne Oy / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Matkustajalentokoneita Malmin lentokentän vihkiäispäivänä 15.5.1938

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Malmin lentokenttä
Aiheen aika
05.15.1938
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N253435
Mitat
17x24 P21x30
Kuvaustiedot
05.15.1938
Helsinki, Malmin lentokenttä
Pietinen Aarne Oy, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus