Haku

Sisäkuva käsityöläisperheen keittiöstä; maalaus

Kaksi naista kehräämässä ikkunan edessä olevan kääntölevypöydän ääressä. Ikkuna neliömäinen, neliruutuinen. Vasemmalla liesi ja kehräävä nuori nainen, oikealla vanha nainen karstaa villoja takanaan kaappi ja astiahyllykkö. Kattovartaassa leipiä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Laakadia / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sisäkuva käsityöläisperheen keittiöstä; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-156
Mitat
26,3 x 34
32,7 x 40,5
Merkinnät
o.a. Rud. Åkerblom 1872; kiilakehyksessä tekijän käsialalla: En handtverkares kök 1872 i gården N:o 10 Annegatan i Helsingfors
Valmistus
1872
öljy kankaalle
Helsinki, Annankatu 10.
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Ranckenin ja Helmisen perusnäyttelyt; Helsinki kuvissa 6.5.-10.9.1950, Helsingin Taidehalli, n:o 43
Aiheet
Luokitus