Haku

Kaisaniemen joutsenlampi; maalaus

Luonnontilainen lampi, jossa ui kaksi joutsenta. Keskellä saari, jossa joutsenille rakennettu kekokattoinen suoja. Rannassa oikealla vene. Vastarannalla puiden takana puiston eteläpuolella Villensaunan, Hotel Wilhelmsbadin, pitkä matala puurakennus.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaisaniemen joutsenlampi; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-176
Mitat
20,1 x 30,2 (25,7 x 34,5) (24,1 x 31,8 passepartout valoaukko)
43,2 x 53,5 x 1,2
Merkinnät
v.a. RÅ fec; kuvan alla oikealla 1888 ja keskellä: Svandammen i Kajsaniemi med Wilhelmsbad i Fonden; takana leima: Helsingfors fornminnesnämnd
Valmistus
1888
tussipiirros ja akvarelli paperille
Helsinki, Kaisaniemi
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila. Ranckenin perusnäyttely?; Kaupungin laitamilta..., Ruiskumestarin talo 1982 (pieni julkaisu)
Aiheet
Luokitus