Haku

Pieni Roobertinkatu 6, piha; maalaus

Korttelin läpi menevän tontin länsisivulla ollut yhtenäinen yksikerroksisten puurakennusten rivi; oikeassa laidassa Ullanlinnankadulle vievä portti, siitä vasemmalle asuinrakennuksia vasemmassa laidassa osittain näkyvään talousrakennukseen asti. Kaikki kellanruskehtavia. Ullanlinnankadulle vinkkelissä olevilla katoilla peltihuippuiset savupiiput. Ympäristöstään irrotettu näkymä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pieni Roobertinkatu 6, piha; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-187
Mitat
13,3 x 24,3 (19,8 x 34,7)
Merkinnät
v.a. RÅ fec; kuvan a.o. 1909; kuvan a.k. Lilla Robertsgatan N:o 6; takana leima: Helsingfors fornminnesnämnd
Valmistus
1909
tussipiirros ja akvarelli
Helsinki, Pieni Roobertinkatu 4-6. Ullanlinnankatu 3.
Åkerblom Rudolf, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä 14.9.2004-12.2.2006, Hakasalmen huvila, Ranckenin perusnäyttely?; Kaupungin laitamilta. Rudolf Åkerblomin Helsinki. Ruiskumestarin talo 1982.
Aiheet
Luokitus