Haku

Vuorimiehenkatu 7. Tähtitorninkatu 8.; Helsinki

Arkkitehtitoimisto Frosterus & Gripenberg oli mukana arkkitehtisuunnittelussa. Kellariin sauna, suunnitelijana J. Eerikäinen vuonna 1962. Kuusikerroksisen rakennuksen julkisivut edustavat pääasiassa klassismia. Niissä on havaittavissa myös karoliinisen barokin piirteitä, jotka tuovat mieleen Tukholman kuninkaallisen linnan julkisivun.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vuorimiehenkatu 7. Tähtitorninkatu 8.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1927; 1928
Sigurd Frosterus, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Vuorimiehenkatu 7. Tähtitorninkatu 8.
Käyttö
1928
Käyttöönottovuosi
Luokitus