Haku

Tarkk'ampujankatu 8, piharakennus; Helsinki

Rakennuksen rapattu julkisivu edustaa tyyliltään funktionalismia. Ikkunat eivät kuitenkaan ole funktionalismille tyypillisiä nauhaikkunoita, vaan lähes neliön muotoisia. Ikkunat on sommiteltu tasaisen välimatkan päähän toisistaan ja umpinaista seinäpintaa onkin huomattavasti ikkunapintaa enemmän. Porraskäytävän kohdalla seinä on kuitenkin pieniruutuista ikkunaa. Porrashuoneen yhteydessä sijaitsevat myös ulokkeen malliset, pystypinnakaiteiset tuuletusparvekkeet.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Tarkk'ampujankatu 8, piharakennus; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1935
Arvo Muroma, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Tarkk'ampujankatu 8, piharakennus
Käyttö
1935
Käyttöönottovuosi
Luokitus