Haku

Temppelikatu; maalaus

Temppelikadun loppupään tiilirakennuksia ylhäältä päin. Näkymä Lutherinkatu 14:n ikkunasta pohjoiseen kohti Sammonkadun kulmaa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15924 Eweis Yehia HKM 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Temppelikatu; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-1946
Mitat
35 x 27
49 x 41
Merkinnät
ei
Valmistus
1920 - luvun loppu?
öljy puulle
Helsinki, Temppelikatu 21-23, 19.
Snellman Eero, Tekijä
Näyttelyt
Aiheita Helsingistä, Galerie Hörhammer 31.8.-17.9.1972, n:o 99; Muuttuva Helsinki, Hakasalmen huvila 1987-1988; FHakasalmi 2004örändringarnas Helsingfors, Hässelby slott, Tukholma 1989
Aiheet
Luokitus