Haku

Aihe Hesperiankadulta; maalaus

Edessä alhaalla jalkakäytävä, keskellä osittain lumen peittämä rakenteilla oleva alue ja taustalla katu, jota reunustaa talorivi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15271 Yehia Eweis HKM 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aihe Hesperiankadulta; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-450
Mitat
46,2 x 55,8
56 x 65 x 5,5
Merkinnät
v.a. Eero Nelimarkka 1939
Valmistus
1939
öljy kankaalle
Helsinki, Hesperian esplanadi
Nelimarkka Eero, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 1987-1988; Förändringarnas Helsingfors / Hässelby slott, Tukholma 1989; Muisti / Hakasalmen huvila 1993-1996
Aiheet
Luokitus