Haku

Asunto-osakeyhtiö Kontu, piharakennus; Kapteeninkatu 9. Tehtaankatu 22.; Helsinki

Keskuslämmitys, suunnittelijana Arkkitehtitoimisto O. Leka & K. Arajärvi vuonna 1958. Rakennuksen julkisivut ovat piharakennuksille tyypilliseen tapaan pelkistetyt. Noppamaisen rakennuksen rapattujen julkisivujen huomiotaherättävin elementti on pyöreä, räystään yläpuolelle nouseva porrastorni ulokkeen mallisine tuuletusparvekkeineen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto-osakeyhtiö Kontu, piharakennus; Kapteeninkatu 9. Tehtaankatu 22.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1906
Rakennustoimisto Hj. Lindroos & V. Jaakkola, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kapteeninkatu 9. Tehtaankatu 22.
Käyttö
1907
Käyttöönottovuosi
Luokitus