Haku

Ulrika Bock s. Kostfeldt (1721-1782); maalaus

Puolivartalokuva juhla-asuisesta helsinkiläisen kauppiaan ja raatimiehen Gustaf Johan Bockin vaimosta n. 55-60 -vuotiaana. Sininen robe, olkapäät peittävä edestä avoin takkimainen vaate, jonka miehusta ja hihansuut koristeltu kylmänpunaisin silkkiruusukkein ja vaalein pitsein. Päässä pitsireunainen perhosmyssy, kaulassa ruskea silkkirusetti ja kädessä luusta (?) tehty viuhka.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ulrika Bock s. Kostfeldt (1721-1782); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
E146-1
Mitat
67 x 52 x 2,5
73 x 58,2 x 5,2
Merkinnät
ei sign. muut: ks. lisätiedot
Valmistus
n. 1780
öljy kankaalle
Helsinki,
Schillmark Nils, Tekijä
Näyttelyt
Sederholmin talo 17.10.1997 - 2000?
Aiheet
Luokitus