Haku

Hakasalmen huvila; maalaus

Oikealla Heikinkadun, nykyisen Mannerheimintien takana Hakasalmen huvila. Vasemmalla häämöttää puiden lomitse Hesperian kenttä ja hieman Töölönlahtea, jonka takana Kallion rakennuksia. Näkymä taiteilijan Museokatu 8:ssa sijainneen ateljeen ikkunasta. taustalla Kallion kaupunginosa, mm. Kallion kirkon torni.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G15270 Yehia Eweis HKM 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hakasalmen huvila; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-324
Mitat
54 x 73
73 x 91 syv 7
Merkinnät
oa Ester Helenius 1930
Valmistus
1930
öljy kankaalle
Helsinki, Karamzininkatu 2. Mannerheimintie. Hesperian puisto.
Helenius Ester, Tekijä
Näyttelyt
Ester Helenius 22.10.2016-22.1.2017 Salon taidemuseo; Ester Helenius 10.6.-2.10.2016 Hämeenlinnan taidemuseo; Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 1987-1988; Förändringarnas Helsingfors / Hässelby slott Tukholma 28.1.-5.3.1989; perusnäyttelyt
Aiheet
Luokitus