Haku

Fabianinkatu 22; maalaus

Keskellä Helsingin yliopiston citycampukseen kuuluvan Porthanian paikalla sijainnut puinen kaksikerroksinen rakennus, alunperin mansardikattoinen talo 1700-luvulta. Oikealla aitaa ja portti, taempana kadun toisella puolella näkyy kirjastokorttelin 1840-luvulta olevan Fabianian julkisivun yläosaa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
©Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Fabianinkatu 22; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-381
Mitat
33,2 x 41,2
51,5 x 43
Merkinnät
v.a. Oscar Bengts 1936 (kaiverrettu kosteaan väriin)
Valmistus
1936
öljy vanerille
Helsinki, Fabianinkatu 22, 35. Yliopistonkatu 3.
Bengts Oscar, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006
Aiheet
Luokitus