Haku

Neitsytpolku; maalaus

Etualalla Netsytpolun ja Tehtaankadun kulmaan jäävä rakentamaton tontti, jolla on lehdettömiä puita. Puiden takana kerrostalo Neitsytpolku 12 , siitä oikealle taempana Vuorimiehenpuistikko ja Kapteeninkadun, Korkeavuorenkadun ja Vuorimiehenkadun risteyksen talot.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
© Kuvasto
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Neitsytpolku; maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Maalaus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXVII-2417
Mitat
60 x 85
61,5 x 86,5
Merkinnät
o.a. K. Sandell -80
Valmistus
1980
öljy kankaalle
Helsinki, Neitsytpolku 12
Sandell Kaj, Tekijä
Näyttelyt
Helsinki kehyksissä / Hakasalmen huvila 2004-2006; Muuttuva Helsinki / Hakasalmen huvila 20.12.1987 - 31.5.1988
Aiheet
Luokitus