Haku

Laivurinkatu 21; Helsinki

Keskuslämmitys, suunnittelijana A. Kantalo vuonna 1963. Rakennuksen lähes symmetrinen julkisivu on tyyliltään pelkistettyä jugendia. Julkisivun keskiosa on on vedetty hieman muuta julkisivupintaa ulommas. Pohjakerrosta on puolestaan sisennetty. Keskiakselissa sijaitseva pientä tornia muistuttava erkkeri toimii muuten pelkistetyssä julkisivussa koristeaiheena. Ikkunat ovat tyypilliset, yläosastaan pieniruutuiset jugendikkunat.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Laivurinkatu 21; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1906; 1907
E. Holm, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Laivurinkatu 21
Käyttö
1906
Käyttöönottovuosi
Luokitus