Haku

Vuorimiehenkatu 17; Helsinki

Kellariin sauna, suunnittelijana Matti Lehtinen vuonna 1963. Peruskorjaus, suunnittelijana Arkkitehtitoimisto Aino & Pekka Laurila vuonna 1973. Rakennuksen julkisivu on tyyliltään 1920-luvun klassismia. Rapattua julkisivua jäsentävät toisen ja kuudennen kerroksen ikkunoiden alapuolella kulkevat kapeat vaakalistat. Suoralinjaisessa julkisivussa pohjakerrosta on korostettu muuta julkisivua tummemmalla värillä. Räystään alapinta on koristeltu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonn 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vuorimiehenkatu 17; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1927
Bertel Liljequist, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Vuorimiehenkatu 17
Käyttö
1928
Käyttöönottovuosi
Luokitus