Haku

Liuskasaari; Helsinki

Pieni punainen puurakennus on alun perin toiminut Helsingfors Segelsällskapetin vahtimestarin asuntona. Rakennus on kuulunut kauan sitten hävinneen seuratalon rakennusryhmään. Rakennuksen punaiseksi maalatuissa julkisivuissa on pystyrimalaudoitus. Rakennuksen nurkka- ja vuorilaudat sekä ikkunanpuitteet ovat valkoiset. Pohjoispuolen ikkunoita on korostettu ikkunoiden alapuolelle sijoitetuilla, balusterikaidetta muistuttavilla aiheilla. Rakennuksessa on aumakatto, jonka katemateriaalina on saumattu pelti.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Arkkitehtiylioppilas Pia Pärepalo / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1992.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Liuskasaari; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1931
Runar Finnilä, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Liuskasaari
Käyttö
26.9.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus