Haku

Vuosaari

Vuosaari. Ullaksen alue, puuhuvila Lill Kallvik. Näkymä lounaasta kohden koillista. Rakennuksessa on vuodesta 1970 alkaen toiminut Vuosaaren venekerho. Huvilan rakennutti suutari Gustaf Ullman 1800-luvun lopulla. Sen ensimmäisiä vuokralaisia olivat kenraali Neovius sekä palomestari Gösta Wasenius. Wasenius (joka tunnettiin myös nimellä "Palo-Wasse") halusi ostaa huvilatontin itselleen 1910-luvulla, ja kauppa lopulta vahvistettiin vuonna 1924. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Peltonen Mika HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vuosaari

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kalkkihiekantori 5. Kalkkihiekanpolku.
Aiheen aika
10.07.1995
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N191358
Mitat
4-5x6
Kuvaustiedot
10.07.1995
Helsinki, Kalkkihiekantori 5. Kalkkihiekanpolku.
Peltonen Mika HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus