Haku

Vuosaari, Marielund

Vuosaari, Marielund. Ihmisiä navetan päädyssä. Vas. Alma Lindberg, Otto Mickelsson, Ingrid Svanström, Ragnar Lassenius, Hekku-koira, Elsa Lindberg. Kesk. edessä: Elin Schulman, Kalle, Martha, Emilia, Arthur. Kesk. selin: Torbjörn Lassenius. Oik. takana: Valborg Lassenius, hänen edessään Ingiald Lassenius, Tor-Erik Roos, Gunnar Lassenius, Ingeborg. -- repronegatiivi, filmi paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Svanström Harald / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vuosaari, Marielund

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Satamasaarentie (nykyinen)
Aiheen aika
1903
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N191407
Mitat
9x12 18x24
Kuvaustiedot
1903
Helsinki, Satamasaarentie (nykyinen)
Svanström Harald, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus