Haku

merkki; Suomen Retkeilymajajärjestö; rintamerkki

Suomen Retkeilymajajärjestön (nyk. Suomen Hostellijärjestö ry) perusti joukko nuoriso-, liikunta- ja retkeilyjärjestöjä vuonna 1935. Järjestön tavoitteena oli kehittää keskieurooppalaisen mallin mukaan edullisia majoituspalveluja tarjoava verkosto, joka kytkeytyisi kansainväliseen retkeilymajajärjestelmään.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Suomen Retkeilymajajärjestö; rintamerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
B22-99
Mitat
lev 1,8 cm, pit 1,5 cm
Merkinnät
SRM
Valmistus
1935 - 1950 n
teollinen
KUPARI
PRÄSSÄTTY
Suomen retkeilymajajärjestö, valmistuttaja
Käyttö
Helsinki
Järvinen Anja, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus