Haku

levysoitin; Suomi Grammophon; gramofoni

Suomi Grammophon oli Oy Fazerin musiikkikauppa - AB Fazers Musikhandelin oma gramofonimerkki, jota se valmisti useampaa (6 kpl) mallia sekä torvellisia että ilman.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tiff Juho Nurmi HKM 2014 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

levysoitin; Suomi Grammophon; gramofoni

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLII-197 XXXXII-197
Mitat
korkeus n. 80 cm, torven halk. 49 cm, pituus n. 58 cm
Merkinnät
SUOMI GRAMMOPHON. Koneistossa: THORENS SWISS MADE. Neulan pidikkeessä EXPORTATION TRADE MARK MADE IN SWITZERLAND. Neulan pidikkeessä lisäksi MADE FOR ALL COUNTRIES BEST TALKING MACHINE SOUND BOX.
Valmistus
1921 - 1923 n
teollinen
puu koivu, metalli teräs, pelti, tekstiili huopa
veistetty, petsattu, ootrattu
Sveitsi/Suomi
Thorens, valmistaja (koneisto) Oy Fazerin musiikkikauppa, valmistaja/jälleenmyyjä
Näyttelyt
Suruton kaupunki, Hakasalmen huvila 14.9.2018 - 1.9.2019. Musiikkia! Hakasalmen huvila 11.3.2015 - 26.2.2017., Tyylikästä - Stiligt Tuomarinkylän museo 27.11.2005 ? 17.11.2013
Aiheet
Luokitus