Haku

sänky; korisänky, kori; vauvan

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpeg digikuva 2015 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

sänky; korisänky, kori; vauvan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D20-1
Mitat
pituus 94 cm, 54,5 cm, korkeus 30 cm, telineen kanssa 76 cm
Merkinnät
Valmistus
1926
teollinen
rottinki, bambu
punottu
Käyttö
- 1989
Wiio Leena, käyttäjä Waronen Helena, käyttäjä Soratie Tapio, käyttäjä Nordenswan Karhu-Kustaa, käyttäjä Parmala Matti, käyttäjä Tammio Erkki, käyttäjä Suviranta Riitta, käyttäjä Simelius Marja, käyttäjä Wiio Antti, käyttäjä Waronen Eero, käyttäjä Wiio Juha, käyttäjä Waronen Aune, käyttäjä Wiio Merja, käyttäjä Wiio Laura, käyttäjä Wiio Ilkka, käyttäjä Rantamäki Pekko-Joonas, käyttäjä Rantamäki Tuukka, käyttäjä Waronen Johannes, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus