Haku

pöytä; peilipöytä

Kampauspöytä on tuotu todennäköisesti Pietarista Karl Georg Lindvallin kotiin Porvooseen. K. G. Lindvallilla on ollut huonekaluliike. Sittemmin pöytä on kuulunut tämän tyttärelle Tyyni Lindvallille.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digi 2020 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pöytä; peilipöytä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
C59-1
Mitat
korkeus 150 cm n., leveys 95 cm, syvyys 44 cm
Merkinnät
H:ki Tyyne Lindvall P. Hesperiankatu 21 A 4 laatikon pohjassa, kannen pohjassa Tyyne Lindvall H:ki
Valmistus
1870 - 1890 n
ammattikäsityö
mänty, koivu, koivu(?)viilu, rimoitus ja veistetyt osat kuten peilin kehys ja jalat lehtipuuta. Sokkopuu koivua. Laatikoiden runko hedelmäpuuta. Peililasi
höylätty, koottu liimaamalla ja naulamalla; koristelu mahdollisesti ensin sorvattu, taltattu, veistetty, ootrattu, lakattu
Venäjä
Käyttö
- 1994
Porvoo, myöh. Helsinki
Lindvall Karl Georg, 1. käyttäjä Lindvall Tyyni, 2. käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Tyylikästä - Stiligt Tuomarinkylän museo 27.11.2005 ? 17.11.2013
Aiheet
Luokitus