Haku

pääsiäiskoriste; kana

Maria Järvinen on saattanut tehdä pääsiäiskoristeet Omin Käsin -lehden ohjeitten mukaan. Ne on myös voitu ostaa Töölön seurakunnan hyväntekeväisyysmyyjäisistä, jolloin ne olisi tehty seurakunnan naisten kerhossa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2010 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pääsiäiskoriste; kana

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
B22-314
Mitat
kork 11 cm noin
Merkinnät
Valmistus
1970 -luku ?
käsin
pahvi, tekstiili huopa, paljetit
leikattu, liimattu
Suomi, Helsinki ?
Järvinen Maria, mahdollinen valmistaja
Käyttö
Helsinki
Järvinen Anja, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus