Haku

partateräkuoreke; Smith

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digikuva / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

partateräkuoreke; Smith

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLIII-1562 -20-1
Mitat
leveys 2,5 cm, pituus 4,7 cm
Merkinnät
Kuoressa teksti Smith TRADE NEW MARK BLADE DOUBLE EDGE, MADE IN U.S.A. Takana THIS BLADE IS GUARANTEED, MADE OF THE VERY FINEST CHROME SURGICAL STEEL FOR OLD AND NEW DOUBLE EDGE RAZORS.
Valmistus
1960 - luku ?
teollinen
metalli teräs, paperi
työstetty, painettu
USA
Ardell R.B. Corp. N.J., valmistaja
Aiheet
Luokitus