Haku

lautanen; seinälautanen; muistolautanen

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lautanen; seinälautanen; muistolautanen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXV-1549
Mitat
halkaisija 25 cm
Merkinnät
sininen värileima Arabia, sokkoleimat H Arabia AA 188 YC. SUOMEN VAPAUDEN TAISTELUSTA ja PARAATI HELSINGISSÄ TOUKOKUUN 16 PÄIVÄNÄ 1918.
Valmistus
1900 - 1920
teollinen
keramiikka fajanssi
valettu
Suomi, Helsinki
Arabia, valmistaja
Käyttö
1918 -
Näyttelyt
Suruton kaupunki, Hakasalmen huvila 14.9.2018 - 1.9.2019. Pää & Sydän - Helsinki 200 vuotta pääkaupunkina -näyttely VirkaGalleriassa Kaupungintalossa 3.4. -17.6.2012,Tunne (Ikuinen itsenäisyyspäivä). Hakasalmen huvila. 1999- 13.6.2003
Aiheet
Luokitus