Haku

lipasto

Lipasto B73-1 on hankittu lahjoittajan vanhempien talouteen 1940-luvun lopulla, lipaston paikka oli eteisessä ja siinä säilytettiin mm. alusvaatteita. Lipaston päällä puolestaan mm. kauneudenhoitoon liittyviä pienesineitä kuten hiusharjaa, kampaa jne.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lipasto

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
B73-1
Mitat
korkeus 56, leveys 90, syvyys 41,5
Merkinnät
kaapin takaseinään (ulkopuolelle) on kiinnitetty paperietiketti, jossa lukee mm. seuraavaa: ?Lähettäjä: Lahden Puukalusto Oy?, ?Vastaanottaja: Huonekalukeskus, Helsinki, Fredrikinkatu 34?
Valmistus
1945 - 1950 n
PUU, koivu koivuvaneri
lakattu
Suomi, Lahti
Lahden Puukalusto Oy, valmistaja Oy Huonekalukeskus Ab, jälleenmyyjä
Käyttö
- 1993
Helsinki, Kirstinkatu 16
Lehmustola Sirkka, 1. käyttäjä Lehmustola Oiva, 1. käyttäjä Lehmustola Pekka, 2. käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Työväenasuntomuseo D7. 1993 -
Aiheet
Luokitus