Haku

pelikortit; California Souvenir Playing Cards

Lahjoittaja on perinyt pelikortit kasvatusäidiltään, Anna Henrietta Fogmanilta (os. Källstedt 1863-1942), joka oli saanut ne tädiltään Henriette Sofie Edmanilta (1840-1928). Täti toimi kotiopettajana paroni Falkenbergin perheessä, myöhemmin paroni Cederströmin (vaimo os. Ehrensvärd) perheessä. Kotelossa teippi, johon kirjoitettu Miss Mathilda Edman/Hedenskog & Geijersdal/ Sweden; = Henriette Sofie Edmanin serkku.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2007 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pelikortit; California Souvenir Playing Cards

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLII-1951
Mitat
korkeus 6,3 cm, leveys 8,8 cm
Merkinnät
keskellä pyöreä merkki ja tekstit: EUREKA / STATE FLOWER / CALIFORNIA POPPY, COPYRIGHTED 1898-1900, BY R.J. WATERS Korttikotelossa merkintä: Miss Mathilda Edman Hedenskog of Geijersdal Sweden
Valmistus
1898 - 1900
teollinen
paperi
painettu
USA
Waters R.J., valmistaja
Käyttö
Edman Mathilda, 1. käyttäjä Fogmanilta Anna Henrietta, 2. käyttäjä Eerikäinen Ester, 3. käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus