Haku

hattu; olkihattu; miehen

Hattu ostettu Zipolitesta Meksikosta (Puerto Angel, Kaakkois-Meksiko). "Olimme ystäviemme kanssa Meksikossa. Zipoliten ranta oli Meksikon ainut nudistiranta. Trooppinen aurinko oli kuuma ja kirkas. Kunnon hattu oli tärkeä, ettei saanut auringonpistosta."

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2007 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

hattu; olkihattu; miehen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
A254-20
Mitat
kork 12 cm n., halk 30 cm
Merkinnät
Valmistus
1991
Teollinen
olki
punottu
Käyttö
1991 - 1992
Meksiko mm.
Hänninen Heikki., käyttäjä, Käyttäjä
hellehattu
Aiheet
Luokitus