Haku

peili; seinäpeili

Peilimestari Nils Sundström ollut mestarina Tukholmassa vuodesta 1757. Suomalaisen Normaalilyseon ruotsinlehtori Efraim Jacobsonin ja tämän vaimon Helene Rotkirch-Jacobsonin kodin irtaimistoa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

peili; seinäpeili

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIV-266
Mitat
korkeus 118 cm, leveys 50 cm, halkaisija 71x34 (peili)
Merkinnät
Tukholman hallileima kruunu / NS ? HALL 1771
Valmistus
1771
ammattikäsityö
lasi peililasi, puu
veisto, kullattu: lyöntimetalli ja lehtikulta
Ruotsi, Tukholma
Sundström Nils (1754-1781), valmistaja
Käyttö
1771 - 1959
Nyberg C. P., 1. käyttäjä Åström Johan Henrik, 2. käyttäjä Jacobson Efraim, 3. käyttäjä Rotkirch-Jacobson Helene, 3. käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Horisontissa Helsinki. Helsingin kaupunginmuseo 15.5.2002 -28.8.2011 ; Sederholmintalo 1995 - 2000; Tuomarinkylän museo 1962 - 1983
Aiheet
Luokitus