Haku

pelikortit; De löjliga familjerna

Kuuluneet alkujaan lahjoittajan äidille Elsa Arna Jyrhämälle (os. Heikel) ja tämän sisaruksille. Peräisin Aksel Olai Heikelin ja vaimonsa Marian (o.s. Castrén) kesäasunnolta Tallbackan huvilasta Vanajalta ( nyk. Hämeenlinna).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2007 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pelikortit; De löjliga familjerna

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLII-2963
Mitat
kork 9,3 cm, lev 6,1 cm
Merkinnät
Valmistus
1900 n
teollinen
PAHVI
PAINETTU
Käyttö
Helsinki, myöh. Hämeenlinna, Kirkkoraitti, Tallbacka
Heikelin perhe, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus