Haku

pelikortit

Korteissa Euroopan maiden sekä Japanin ja Punaisen ristin liput. Kuuluneet alkujaan lahjoittajan äidille Elsa Arna Jyrhämälle (os. Heikel) ja tämän sisaruksille. Peräisin Aksel Olai Heikelin ja vaimonsa Marian (o.s. Castrén) kesäasunnolta Tallbackan huvilasta Vanajalta ( nyk. Hämeenlinna).

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2007 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

pelikortit

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLII-2967
Mitat
korkeus 8,3 cm, leveys 5,5 cm
Merkinnät
Valmistus
1900 - 1910 -luku n
teollinen
pahvi
painettu
Suomi, Helsinki
Frenckellska Tryckeri A.B., valmistaja
Käyttö
Helsinki, myöh. Hämeenlinna, Kirkkoraitti, Tallbacka
Heikelin perhe, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus