Haku

kulho; Nikolai II:n "kruunajaiskulho"

"Tästä on tarjottu kruunajaisrokkaa Haminassa" (lahjoittajan saatelappu) Nikolai II kruunajaisten yhteydessä 1896 kansalaisille tarjottiin hernekeittoa ja rusinakeittoa kulhoissa, jotka sai omaksi. Kulho on kuulunut Helsingin poliisimestarille, myöh. kenraali Hj. Walmqvistille.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digi 2004 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kulho; Nikolai II:n "kruunajaiskulho"

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXV-789
Mitat
korkeus 9,7 cm, halkaisija 9,7-18,5 cm
Merkinnät
5116 OC2 D1 kolme A:ta.
Valmistus
1896 n
teollinen
keramiikka fajanssi
valettu, lasitettu
Suomi, Helsinki
Arabia, valmistaja
Käyttö
1896 -
Hamina
Walmqvist Hjalmar (1866-1946), kenraalimajuri, poliisimestari, Käyttäjä
Näyttelyt
Horisontissa Helsinki. Helsingin kaupunginmuseo 15.5.2002 - 28.8.2011; Aika. Helsingin kaupunginmuseo 13.3.1996 - 2.12.2001
Aiheet
Luokitus