Haku

merkki; rintamerkki, osallistumismerkki; IV Suomalais-Ugrilainen Kulttuurikongressi

Neljäs suomalais-ugrilainen kulttuurikongressi pidettiin Helsingissä 16.-18.6.1931. Kunniapuheenjohtajana toimi professori E. N. Setälä. Kongressissa tehtiin päätös, että ns. heimopäivää ryhdyttäisiin viettämään vuosittain aina lokakuun kolmantena lauantaina. Heimopäivä-nimellä kutsuttuja tapahtumia oli vietetty jo aiemminkin, vuosina 1928?1930. Viimeiseksi jäänyt viides Suomalais-ugrilainen Kulttuurikokous pidettiin vuonna 1936 Tallinnassa, ja heimopäivien viettokin päättyi 1940-luvulla. https://suomiunkari.fi/ajankohtaista/sukukansapaivat-2019/

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; rintamerkki, osallistumismerkki; IV Suomalais-Ugrilainen Kulttuurikongressi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXII-938 -4
Mitat
leveys 2 cm, pituus 3 cm, lippu 3x1,5 cm
Merkinnät
HELSINKI 16-18 VI 1931
Valmistus
1931
teollinen
kupari, kovitettu ripsinauha
pakotettu
Käyttö
19.06.1931 - 18.06.1931
Helsinki, Kasarmikatu 15
Aiheet
Luokitus