Haku

säästölipas; Sparbricka; Sveriges Sparbanker

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

säästölipas; Sparbricka; Sveriges Sparbanker

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLI-2492
Mitat
lev 18,5 cm, pit 13 cm
Merkinnät
Piirtänyt Norelius -43, SPARBRICKA. SWERIGES SPARBANKER. VICTOR PETTERSONS BOKINDUSTRI A.B STOCKHOLM. TIO SMÅ NEGERUNGAR OCH ELEFANTEN HJÄLPER DIG SPARA OCH HÅLLA PÅ SLANTEN
Valmistus
1943 - 1949 n
teollinen
PAHVI
LIIMATTU
Ruotsi, Tukholma
Victor Petterssons bokindustri A.B., valmistaja Norelius Einar Vilhelm Gottfrid Engelbert, kuvittaja Sveriges Sparbanker, valmistuttaja
Käyttö
Sarvas Leena, käyttäjä ?, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus