Haku

lompakko

Kukkaro on Carl Anton Reinhold Ludvig Cronstedtin (s. 10.4.1858) ja hänen vaimonsa Sigrid Paulinan o.s. Brunou (s. 17.1.1862), vihitty 15.12.1887, jäämistöä Vironkatu 7:n ullakolta. Perheen aikaisempi osoite oli Puistokatu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg 2017 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

lompakko

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XLIII-1738
Mitat
kukkaron lev 15,5 cm, pit 10 cm, syv 2 cm kynän pit 10,7 cm, halk 0,7 cm
Merkinnät
Valmistus
1900 - 1920 n
teollinen
tekstiili kluuttikangas, puu, luu ?
ommeltu
Aiheet
Luokitus