Haku

kello; seinäkello; pendyylikello

Kello Sjögårdin kartanosta Loviisasta, kulkeutunut suvussa äidiltä tyttärelle. Ruotsista muuttanut Lars Falck (aateloit. Falckenheim) omisti Sarvisalon, Sjögårdin ja Isnäsin kartanot. Tytär Christina Emilia Holm os. Falckenheim, tyttärentytär Claudia Sigrid Cecilia Segerstråhl os.Holm (s.1851) sekä viimeksimainitun tytär Elise Montell os. Segerstråhl (s.1877), jolta sen peri rva Brita Hedman os.Montell.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

kello; seinäkello; pendyylikello

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
XXXIV-1084
Mitat
kork 85 cm, lev 43,5 cm, vahv 11 cm
Merkinnät
Valmistus
1790 -luku
käsin
puu kulta kipsi elohopeoitu peililasi metalli
veisto, kullattu
Ruotsi, Tukholma
Beurling Per Henrik, valmistaja
Käyttö
1790 -
Pernaja (nyk. Loviisa), Isnäs
Falckenheim Christina Helena, 1. käyttäjä Holm Christine Emilie, 2. käyttäjä Segerstråhl Claudia Sigrid Cecilia , 3. käyttäjä Montell Elise, 4. käyttäjä, Käyttäjä
Näyttelyt
Yhtä juhlaa - Sederholmin talo 16.10.2007 - 13.09.2009
Aiheet
Luokitus