Haku

Kristianinkatu 2 & Maurinkatu 16; Helsinki

Sauna pohjakerroksessa 1983, Yrjö Kilpeläinen. Rakennuksen julkisivumateriaalina on pääasiassa puhtaaksimuurattu punainen tiili. Julkisivut edustavat lähinnä 1920 -luvun klassismia. Vähäisestä koristelusta mainittakoon sisäänkäyntiportaalien yhteydessä olevat ikkuna-akselikoristelut.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika Vuonna 1991.
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kristianinkatu 2 & Maurinkatu 16; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1928; 1929
Rakennustoimisto P. J. Pärnänen & Ferd. Salokangas, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kristianinkatu 2 & Maurinkatu 16
Käyttö
1929
Käyttöönottovuosi
Luokitus